Korting kopen én clubsponsoring

woensdag 22-08-2018

Clubleden van onderstaande verenigingen verkopen kortingsbonnen voor Splash Carwash en verdienen daarmee direct geld voor de club!

Actieperiode loopt van zaterdag 01-09-2018 tot en met maandag 01-10-2018!

Het inleveren van de kortingsbonnen kan tot en met zaterdag 01-12-2018.

Splash Carwash Nijverdal

Splash Carwash

Rudolf Dieselstraat 19
7442 DR Nijverdal
Nederland
www.splashwash.nl

Met de Splash Korting actie kun je de club steunen van de persoon die je de kortingsbon heeft verkocht! Met elke verkochte kortingsbon verdient de club direct 1 EURO.

Was je de auto bij Splash Carwash op programma 1 of 2 en lever je de kortingsbon in dan doneert Splash Carwash nog een extra bedrag aan de club.

Dus koop bonnen en lever ze in!

Overzicht Splash Carwash Splash Carwash Stand
Het Ravijn shirt 1 506,50
Sport Vereniging Hellendoorn shirt 1 135,00
Tennis Club Hellendoorn shirt 1 506,00
The Valley Bucketeers shirt 1 021,00
NKC 51 shirt 100,00

Hoe werkt het?

Net als bij een sponsorloop of verloting gaan de jeugdleden ‘langs de deuren’ om kortingskaartjes te verkopen van Splash Carwash, voor € 1,00 per stuk. Elke kortingskaart heeft een waarde van € 2,50 of € 2,- korting.

Vervolg

De kortingskaartjes kunnen ingeleverd worden bij Splash tegen korting op P1 of P2. Voor elk ingeleverd kaartje doneert Splash nog eens € 0,50 aan de clubs. Op de kaartjes hoeft men alleen aan te geven welke club gesteund wordt. De kaartjes worden toegevoegd aan het online systeem op de website. Hier is vervolgens live de stand te zien.

Opbrengst

De opbrengst voor de clubs wordt in dit project voor het grootste deel direct door de jeugdleden opgehaald. En vervolgens aangevuld door een donatie van Splash. Het percentage kortingskaartjes dat wordt ingeleverd is afhankelijk van de klanten. Hoe meer kortingscoupons ingewisseld worden, hoe meer geld er naar de clubs gaat.

De actieperiode

De verkoop van kaartjes gaat van start op zaterdag 1 sept. en loopt door tot circa 1 oktober. Het inleveren van de bij Splash is mogelijk t/m 1 december 2018.

Om alles op een eerlijke, leuke en spontane manier te laten verlopen zijn er toch een paar regeltjes waar rekening mee gehouden moet worden tijdens deze actie
  • U ontvangt een stemkaartje wanneer u uw auto wast tijdens de actieperiode op programma 1.
  • U kunt de kortingsbonnen inleveren tot en met 1 dec 2018.
  • De kortingsbonnen kunnen niet worden ingewisseld tegen contanten of giraal geld!
  • Reclame door derden zonder voorafgaand overleg en schriftelijke toestemming van organisatie en ClubSupport is niet toegestaan.
  • De uitreiking van de prijs/donatie aan de clubs zal mogelijk in diverse media worden gepresenteerd met foto en naam. Ook kunnen van andere actie-momenten foto's worden gemaakt en/of gepubliceerd.
  • Reacties, posts, afbeeldingen welke niet aan onze (fatsoens)regels voldoen kunnen zonder voorafgaande correspondentie door de organisator en ClubSupport worden verwijderd van website of andere digitale (sociale) media.
  • De organisator en ClubSupport krijgen de eigendomsrechten op ingezonden foto/afbeelding van deze actie, en zijn gemachtigd deze voor promotiedoeleinden gebruiken.
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • Wanneer u deelneemt aan de actie (als vereniging of gebruiker van de kortingsbon) gaat u akkoord met dit regelement.