Splash voetbalactie

vrijdag 01-09-2017

Spaar tot € 6000 voor je club!

Actieperiode loopt van woensdag 04-10-2017 tot en met vrijdag 02-02-2018!

Splash Carwash Nijverdal

Splash Carwash

Rudolf Dieselstraat 19
7442 DR Nijverdal
Nederland
www.splashwash.nl

Met de Splash Carwash actie kun je de club van je voorkeur steunen! In totaal doneert Splash Carwash € 6000 verdeeld over de clubs! Was je auto bij Splash Carwash op programma 1 en help je club!

Overzicht Splash Carwash Splash Carwash Stand
1 De Zweef shirt 187,50
2 Hulzense Boys shirt 183,00
3 VV Hellendoorn shirt 160,50
4 SVVN shirt 78,00
5 VV DES shirt 66,00
6 SV Haarle shirt 9,00

Splash Carwash organiseert een actie waar de lokale sportclubs ook van kunnen profiteren!

Met ClubSupport kunnen de leden van de lokale voetbalclubs in Nijverdal, Hellendoorn, Hulsen en Haarle geld sparen voor hun club. Het enige wat ze hoeven te doen is hun auto wassen bij Splash Carwash op programma 1! Per wasbeurt doneert Splash Carwash € 1,50 aan de betreffende club.

Hoe gaat dat in de praktijk in z’n werk?

Wanneer de leden (of niet-leden, supporter mag ook) bij de wasstraat komen en aangeven dat ze meedoen aan ClubSupport, ontvangen ze een kaartje met een unieke code. Op de website van ClubSupport (www.supportdeclub.nl) kan met de code op het kaartje aangegeven worden op welke club men wil stemmen. Voor elke stem op een club doneert Splash Carwash € 1,50 aan de betreffende club. Dat is het!

‘Live’ is te zien hoeveel er al voor de club is gespaard en hoeveel andere clubs inmiddels hebben gespaard.

Ga de strijd aan!

Aan deze actie in Nijverdal/Hellendoorn doen 6 voetbalclubs mee, dus er is competitie! Totaal zal Splash Carwash maximaal € 6.000,- doneren aan de clubs. Het is aan de leden, supporters en vriende van de clubs om te bepalen hoeveel er per club wordt gespaard!

De actie loopt in de maanden oktober 2017 t/m januari 2018. In deze maanden worden de kaartjes uitgedeeld bij Splash Carwash.

Om alles op een eerlijke, leuke en spontane manier te laten verlopen zijn er toch een paar regeltjes waar rekening mee gehouden moet worden tijdens deze actie

  • U ontvangt een stemkaartje wanneer u uw auto wast tijdens de actieperiode op programma 1.
  • U kunt uw stem nog uitbrengen tot en met 8 december 2017; na deze datum is stemmen niet meer mogelijk.
  • De stemkaartjes kunnen niet worden ingewisseld tegen contanten of giraal geld!
  • Reclame door derden zonder voorafgaand overleg en schriftelijke toestemming van organisatie en ClubSupport is niet toegestaan.
  • De uitreiking van de prijs/donatie aan de clubs zal mogelijk in diverse media worden gepresenteerd met foto en naam. Ook kunnen van andere actie-momenten foto's worden gemaakt en/of gepubliceerd.
  • Reacties, posts, afbeeldingen welke niet aan onze (fatsoens)regels voldoen kunnen zonder voorafgaande correspondentie door de organisator en ClubSupport worden verwijderd van website of andere digitale (sociale) media.
  • De organisator en ClubSupport krijgen de eigendomsrechten op ingezonden foto/afbeelding van deze actie, en zijn gemachtigd deze voor promotiedoeleinden gebruiken.
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • Wanneer u deelneemt aan de actie (als vereniging of ontvanger van een stem-kaartje) gaat u akkoord met dit regelement.