Ik wil lokaal een actie organiseren!

Clubs en verenigingen

Misschien heb je gehoord van andere verenigingen die met ClubSupport de clubkas hebben kunnen spekken. Of ben je op een andere manier op onze site beland.

Met ClubSupport stellen ondernemers budget beschikbaar voor clubs/verenigingen/goede doelen die midden in de (lokale) samenleving staan!

Wanneer er belangstelling is voor de actie, nemen we graag contact op met de partijen om de mogelijkheden te bekijken en de actie nader toe te lichten.

Neem contact op zodat het balletje kan gaan rollen!

ClubSupport voorziet in reclamemateriaal en ondersteunende website voor een geslaagde actie voor clubs en verenigingen.

Ondernemers

Heb je een onderneming en draag je het lokale verenigingsleven een warm hart toe, dan is ClubSupport wellicht ook voor jouw een mooie manier om lokale (sport)verenigingen te steunen, waarbij er ook een kleine tegenprestatie wordt gevraagd.

Met ClubSupport krijgt je een instrument in handen wat kant en klaar is om ingezet te worden. Wij voorzien je van de hard- en software voor de actie. Via de website wordt de actie voor iedereen toegankelijk en krijgt je tools om deze op te nemen op je website en op de website van de clubs/verenigingen/doelen die je steunt. Maar ook voorzien wij je van de reclame-uitingen; posters, flyers, spandoeken, t-shirts. Dus alle middelen om de actie te kunnen lanceren! Wij ondersteunen ook met tips, draaiboek, etc, zodat het wiel niet telkens opnieuw uitgevonden hoeft te worden.

Het enige wat je hoeft te doen is de deelnemende clubs te regelen. En zorgen voor een aanstekelijk enthousiasme om de clubs en hun leden te activeren.

En omdat elke onderneming anders is, passen we de communicatie aan aan jouw situatie. Misschien vraag je je af of de tool inzetbaar is voor jouw markt en klanten?

Bel of stuur een mail, dan nemen we contact op om samen te bekijken hoe we ClubSupport succesvol kunnen inzetten voor jouw onderneming en lokale verenigingen.